DECIZIE – Până în 20 ianuarie 2020, în Baia Mare se parchează gratuit

0
4708

PARCARE BAIA MARE. Autoritatea publică a municipiului Baia Mare scoate la vânzare, începând din 6 ianuarie 2020, abonamentele de parcare valabile pentru toate parcările publice din oraș. Prețul acestora a rămas neschimbat (100 de lei/an atât pentru autoturismele înmatriculate în Baia Mare, cât și pentru cele înmatriculate în alte localități).

 

Pentru a oferi timp doritorilor să-și cumpere abonamentele de parcare, municipalitatea a anunțat public că “până în 20 ianuarie 2020 nu se va face verificarea parcărilor cu plată” (adică se parchează gratuit).

 

Abonamentele se pot achiziționa din șase puncte din Baia Mare (sediul Primăriei, sediul SPAU și sediile Direcției de Venituri a municipiului) – trebuie să aveți certificatul de înmatriculare al autovehiculului -, sau on-line (la www.bit.ly/parcarebaiamare). De asemenea, există posibilitea achiziționării unui abonament lunar, al cărui preț este 50 de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here