DECIZIE – O nouă amânare în apelul primarului Cherecheș de la Curtea de Apel Cluj

1
4931
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

PROCES PRIMAR CHERECHEȘ. Nici al patrulea termen din procesul în care primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, a depus apel nu a fost judecat, vineri, 17 iunie 2022, completul Curții de Apel Cluj încuviințând amânarea cauzei, “având în vedere cererile de amânare formulate”. Deocamdată nu a fost acordat/programat un nou termen.

 

Vă reamintesc că marți, 14 iunie 2022, instanța supremă (Înalta Curte de Casație și Justiție) a respins definitiv cererea primarului Cherecheș de a strămuta judecarea apelului la o altă instanță. În acest dosar, primarul municipiului Baia Mare a fost condamnat pe fond (în primă instanță) la 5 ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată, în urma unui proces care a durat aproape 7 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here