DECIZIE – Nou președinte la Secția civilă a Judecătoriei Baia Mare, al treilea din ultimele 10 luni

0
718

NUMIRE/DELEGARE MAGISTRAȚI. Judecător Daniela Draga Radu va fi delegată, prin decizia Consiliului Superior al Magistraturii, în funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Baia Mare (instanță condusă cu delegare de judecătorii Alina Dana Nechita – președinte și Diana Bontea – vicepreședinte).

 

Radu, care este judecător de 22 de ani și care a mai îndeplinit această funcție și în trecutul relativ apropiat (2020-2021), este al treilea președinte din ultimele 10 luni a Secției civilă a Judecătoriei Baia Mare, după Cristina Mariana Dragotă (a intrat în concediu de maternitate) și Anca Emanuela Puşcaşu (numită din 8 iulie 2022 pentru o perioadă de 3 ani, până în 8 iulie 2025, a renunțat la mandatul câștigat prin concurs optând pentru o delegare la Secția a II-a Civilă de Contecios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Maramureș).

 

Secţia civilă a Judecătoriei Baia Mare (care funcționează și ea cu un deficit de resurse umane) are o pondere de 3/4 din volumul total al de activitate al instanței – în 2022, s-a înregistrat o medie a încărcăturii efective de 1.234,6 dosare/judecător (peste media națională).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here