DECIZIE – Ministerul Familiei pune la dispoziția refugiaților ucraineni baza turistică „Mara” din Baia Mare, utilizată ca tabără școlară

0
890

CAZARE PENTRU REFUGIAȚI. Baza turistică Mara din Baia Mare (foto mic dreapta), situată în centrul municipiului reședință de județ, pe strada Culturii nr. 7A, aflată în administrarea Ministerului Familiei și utilizată ca tabără pentru tineret/școlare, este pregătită pentru a primi refugiaţi de război din Ucraina.

 

Baza turistică Mara are pregătite în acest moment 84 de locuri în camere dotate cu grup sanitar şi duş. De asemenea, există conexiune gratuită la internet, o bucătărie funcţională, dar şi un spaţiu de joacă pentru copii. Decizia a fost luată de Ministerul Familiei și anunțată de ministrul de resort.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here