DECIZIE – Minaur își face secție de automobilism

0
175

SECȚIE NOUĂ. Astăzi, 21 mai, consilierii municipali din Baia Mare vor aproba înființarea secției de automobilism în cadrul Clubului Sportiv Minaur (club de drept public aparținând Primăriei Baia Mare, înființat în anul 2015 cu scopul de a prelua brandul Minaur și a-l readuce în prim-planul activităților sportive).

 

Conducerea administrativă a clubului se va ocupa cu efectuarea demersurilor necesare pentru completarea Certificatului de identitate sportivă cu secția de automobilism. În ianuarie 2018, consilierii municipali au aprobat și înființarea secției de alpinism-escaladă.

 

În acest moment, clubul Minaur are secții de handbal (masculin și feminin) și fotbal.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here