DECIZIE – Maramureșean arestat 30 de zile pentru tentativă de omor calificat

0
442

TENTATIVĂ DE OMOR. Magistrații Tribunalului Maramureș au dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru 30 de zile, până în 13 noiembrie inclusiv, a lui Domuța Bogdan Florian (47 de ani) din comuna Bicaz, cercetat pentru infracţiunea de tentativă de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 

Instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că în 13 octombrie 2019, în intervalul 22.30-23.00, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar/bar situat într-o localitate din Maramureş, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, în contextul unor discuţii anterioare în contradictoriu cu persoana vătămată, i-a aplicat acesteia în mod intempestiv o lovitură în zona gâtului cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea asupra sa. Victima are leziuni care i-au pus viaţa în primejdie și care, în condiţiile unei evoluţii favorabile, necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here