DECIZIE – Lui Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, i s-a aprobat să rămână şi membru în Consiliul de Administraţie ROMATSA, instituţie din subordine

0
801
Dragoș Titea

MENŢINERE. Deşi a fost numit în ianuarie 2017 în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea nu îşi pierde calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome „Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA”, instituţie din subordinea Ministerului Transporturilor. Decizia a fost luată printr-un memorandum al Guvernului, care aprobă participarea lui Titea în Consiliul de Administraţie în calitate de „membru provizoriu”.

 

Titea a fost director juridic al ROMATSA şi, de asemenea, a mai îndeplinit funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor în perioada 20 martie 2014 – 25 august 2015 (când i s-a cerut să-şi depună demisia în urma scandalului declanşat de plecarea la mare, însoţit de fiul său și șefa de cabinet, cu un elicopter al Școlii de aviație).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here