DECIZIE – Licitație pentru închirierea a șase noi chioșcuri pentru difuzarea presei în Baia Mare

0
160

PRESĂ. După discutabila acțiune de ridicare a chioșcurilor pentru difuzarea presei din Baia Mare, în 3 aprilie 2018, se va aproba, prin hotărârea Consiliului Local Baia Mare, închirierea, prin licitaţie publică cu strigare, a terenurilor destinate amplasării a șase chioșcuri pentru difuzarea presei şi a construcţiilor ce se amplaseaza pe acestea.

 

Practic, au fost stabilite șase parcele de teren (cu suprafaţa unitară de 5 mp), proprietate publică a municipiului, pe care vor fi montate noile chioşcuri pentru difuzarea presei. Cele șase chișocuri au fost împărțite în două loturi, iar prețul de pornire la licitație va fi de 750 de lei/lot/lună, închirierea urmând să se facă pe un an calendaristic, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părților.

 

Participanții la licitație vor trebui să depună o garanție de participare de 2.150 de lei/lot și o taxă de participare de 200 de lei, licitația urmând să aibă pași de 30 de lei (adică se licitează cu minim 30 de lei/lot).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ