DECIZIE – Licitație pentru închirierea a șase noi chioșcuri pentru difuzarea presei în Baia Mare

0
285

PRESĂ. După discutabila acțiune de ridicare a chioșcurilor pentru difuzarea presei din Baia Mare, în 3 aprilie 2018, se va aproba, prin hotărârea Consiliului Local Baia Mare, închirierea, prin licitaţie publică cu strigare, a terenurilor destinate amplasării a șase chioșcuri pentru difuzarea presei şi a construcţiilor ce se amplaseaza pe acestea.

 

Practic, au fost stabilite șase parcele de teren (cu suprafaţa unitară de 5 mp), proprietate publică a municipiului, pe care vor fi montate noile chioşcuri pentru difuzarea presei. Cele șase chișocuri au fost împărțite în două loturi, iar prețul de pornire la licitație va fi de 750 de lei/lot/lună, închirierea urmând să se facă pe un an calendaristic, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părților.

 

Participanții la licitație vor trebui să depună o garanție de participare de 2.150 de lei/lot și o taxă de participare de 200 de lei, licitația urmând să aibă pași de 30 de lei (adică se licitează cu minim 30 de lei/lot).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here