DECIZIE – Începând de luni, timp de două luni, Serviciul Pașapoarte din Maramureș va funcționa după un program cu publicul prelungit

0
434

PAȘAPOARTE – MARAMUREȘ. Începând de luni, 20 iunie și până în 19 august 2022, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Maramureș va funcționa după un program cu publicul prelungit.

 

Conform modificării, noul program cu publicul este de luni și până vineri, în intervalul orar 8.30-18.30, a anunțat Instituția Prefectului Maramureș. Programarea cetățenilor pentru depunerea cererilor în vederea obținerii documentelor de călătorie se efectuează pe platforma www.epasapoarte.ro.

 

Măsura a fost dispusă pentru “eficientizarea activității prin creșterea capacității de procesare și soluționare a cererilor pentru eliberarea documentelor de călătorie, dar și pentru menținerea unui nivel ridicat de calitate în materia serviciilor publice oferite solicitanților”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here