DECIZIE – Începând de astăzi, 15 decembrie, societatea Drusal nu mai ridică gunoiul menajer din Baia Mare, pentru că Primăria Baia Mare nu a plătit nicio factură aferentă anului 2021

2
4956

COMUNICAT OFICIAL. Societatea Drusal, în calitate de operator autorizat a serviciului de salubritate menajeră zona 1 SMID Maramureș, vă aduce la cunoștință că Primăria Baia Mare nu și-a onorat plata facturilor de salubritate menajeră aferentă ultimului an de zile, drept urmare a pus societatea noastră în situația neplăcută de a vă anunța cu regret că începând cu data de 15 decembrie 2021 pe raza municipiului Baia Mare nu se va mai ridica gunoiul menajer de la persoane fizice până la rezolvarea situației financiare cauzată de Primăria Baia Mare prin neplata facturilor!

 

Facem precizarea că activitatea de salubritate menajeră va fi suspendată doar pentru persoanele fizice din municipiul Baia Mare, nu și pentru restul localităților. Activitatea de colectare, transport și depozitare pentru toate celelalte 30 de UAT-uri, precum și agenții economici și instituțiile publice din Baia Mare vor beneficia de serviciile operatorului în condiții normale.

 

Societatea Drusal SA



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Sa ne ducem atunci gunoiul in fata primariei! Pardon, de fapt, in fata vilei lui kake -cel mai hot dintre primari. Pe Luceafarului are o vila si una prin Firiza parca. Poate ne ajuta dl. Vischi cu adresa exacta a resedintelor celui care a strans de la noi banii de pe facturile Drusal si nu a dat nimic Drusalului. Ati mai auzit de asa ceva la noi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here