DECIZIE – În Maramureș se pregătește construirea Centrului Județean de Pregătire în Managementul Situațiilor de Urgență

0
483

MANAGEMENTUL SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ. Consiliul Județean Maramureș a alocat 200.000 lei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş pentru a plăti un studiu de fezabilitate pentru construirea Centrului Județean de Pregătire în Managementul Situațiilor de Urgență, precum și documentația de avizare a lucrărilor de intervenție la respectiva construcție.

 

Banii alocați provin din excedentul bugetar 2021 (adică din banii rămași la sfârșitul anului trecut necheltuiți în pușculița județului – și care au fost în sumă de 17.353.060 lei, din care au mai rămas astăzi 1.318.450 lei, iar de astăzi încolo 1.118.450 lei).

 

Până în acest moment, pregătirea membrilor organismelor și instituțiilor din Maramureș specializate în intervenția și managementul situaţiilor de urgenţă se fac fie la Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă de la Ciolpani (jud. Ilfov), fie la Centrul Zonal de Pregătire de Protecţie Civilă Cluj-Napoca.

 

* Foto: @IGSU

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here