DECIZIE – În 18 iulie se deschide un nou punct de eliberare cărți de identitate în comuna Groși

0
182

INFO UTIL. În 18 iulie 2022, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Maramures va deschide Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, acesta urmând să deservească cetățenii din comuna Groși, cu cele trei sate componente: Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos, fără alte localități arondate.

 

Noul Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor va fi amplasat în sediul Primăriei Groși (pe strada Mihai Viteazu nr. 50) și numărul telefonic de contact este 0262.258685 (fax: 02622.58804).

Din cauza lucrărilor de mentenanță care se impun a fi făcute în vederea deschiderii Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, cetățenii cu domiciliul pe raza comunei Groși care au programare on-line făcută în vederea solicitării actului de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Baia Mare vor putea depune cererile pentru eliberarea actului de identitate până la data de 7 iulie 2022. Ulterior acestei date, începând cu 19 iulie 2022, cererile pentru eliberarea actului de identitate se vor depune numai la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here