DECIZIE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest prelungeste sesiunea de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up

0
78

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) prelungeste a patra sesiune de depunere a proiectelor pentru înființarea de activități neagricole start-up până în 29 iunie 2018 (data limită de primire a proiectelor anterioară a fost 15 iunie 2018).

 

Pentru măsura lansată (M5/6A Înființarea de activități neagricole start-up), beneficiarii elibigili direcți sunt fermieri sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată – persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile -; micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-up).

 

Beneficiari indirecți sunt locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce creează locuri de muncă.

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ