DECIZIE – Fostul subprefect de Maramureș Gavriș Ardelean a încălcat legea, zice ANI

3
982
Gavriș Ardelean

CONFLICT DE INTERESE. Dacă nu sunteți din Dragomirești, îl mai țineți minte pe Gavriș Ardelean? Haideți, că n-a trecut chiar atât de mult timp. Numit subprefect de Maramureș (în cuplu cu Sebastian Lupuț, zis „Sebi de la Finanțe”) în 27 octombrie 2016 și înlocuit, tot la pachet cu Lupuț, după ceva mai mult de o jumătate de an, în 28 iulie 2017, cu alt cuplu de tristă amintire, actualii șefi ai Prefecturii Maramureș, Vasile Moldovan & Alexandru Cosma. Ei, bine, Agenția Națională de Integritate (ANI) zice că Ardelean a încălcat legea, fiind în conflict de interese în perioada 2013-2015, când era și secretar al Primăriei Dragomirești și preşedinte al Asociaţiei Sportive Iza Dragomireşti.

 

Conform deciziei ANI, Gavriş Ardelean s-a aflat în conflict de interese în perioada 2013-2015, deoarece, în calitate de, având un interes personal de natură patrimonială, a completat şi solicitat în 48 referate adresate Primăriei Dragomireşti decontarea sumei de 27.755 lei pentru plata arbitrilor, observatorului şi transportul echipei de fotbal Iza Dragomireşti. De asemenea, Gavriş Ardelean a contrasemnat o hotărâre a Consiliului Local privind alocarea unor sume de bani către activitatea sportivă, inclusiv echipei sportive Iza. Cum adică, nu știa secretarul unei primării legea? Haideți să mimăm că nu credem asta, altfel nu mai avem nicio șansă de a spera în ceva bun din partea administrativă…

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. rusine la lup dupa ce o mancat mielul? Dar felul cum a rastalmacit in mod samavolnic glasul ubei Dragomiresti care se dorea cea a fost odata comuna plasa cu taxe si impozite rurale nu urbane. cetatenii orasului Dragomiresti au doar obligatii urbane nici vorba de de conditii ca la oras.

    • Pentru ce ar trebui să-mi fie rușine d-le Span Vasile ? Orice persoană se bucură de prezumția de nevinovăție. Chiar și un criminal. Personal, consider că ar trebui mai întâi să vă priviți în oglindă și apoi să vorbiți sau să lăsați comentarii la adresa mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here