DECIZIE – Farmaciile Help Net din județul Maramureș au devenit și puncte de prim-ajutor în caz de caniculă

0
337

SPRIJIN PENTRU POPULAȚIE. Farmaciile Help Net din județul Maramureș au devenit și puncte de prim-ajutor în caz de caniculă, în urma unei decizii a conducerii companiei controlate de holdingul german Phoenix Group. Astfel, farmaciile Help Net au fost pregătite pentru a veni în sprijinul populației în perioadele cu temperaturi foarte ridicate, iar personalul poate acorda, la nevoie, primul ajutor.

 

Orice persoană aflată pe stradă și afectată de caniculă poate intra într-una dintre farmaciile Help Net pentru a cere asistență. Unitățile au temperatură controlată, iar oamenii care au nevoie de primul ajutor vor fi consiliați, primesc lichide pentru rehidratare și, în majoritatea farmaciilor noastre, pot beneficia de măsurarea tensiunii. Farmaciștii Help Net pot apela numărul de urgență 112 pentru cazurile grave, care necesită intervenție de specialitate.

 

Serviciile sunt puse la dispoziție de rețeaua Help Net în contextul în care meteorologii au emis o avertizare Cod galben de caniculă și disconfort termic valabilă până pe 31 iulie.

 

Help Net al este al treilea cel mai mare lanț farmaceutic din România, cu 413 locații deschise la nivel național. Cele 3 farmacii Help Net din județul Maramureș sunt situate în Baia Mare (două farmacii, localizate în Value Center pe bd. București nr. 53 și Auchan pe bd. București nr. 144) și Sighetu Marmației (str. Independenței nr. 11C).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here