DECIZIE – După ce consilierul PNL Simi Bizău a fost depistat pozitiv la COVID-19, PNL Maramureș își redeschide sediul: ceilalți membri testați sunt sănătoși

0
449

SEDIU REDESCHIS. PNL Maramureș anunță că toate rezultatele testelor efectuate de către membrii organizației Baia Mare pentru depistarea virusului SARS CoV-2 sunt negative. Începând de astăzi, 13 august, activitatea la sediul PNL din Baia Mare (Bulevardul București nr. 4) va fi reluată. Menționăm faptul că sediul a fost dezinfectat, ca măsură de precauție și pentru siguranța celor care își desfășoară activitatea în această locație.

 

De asemenea, toți membrii PNL Maramureș își vor relua acțiunile de campanie, cu respectarea tuturor regulilor prevăzute de lege. În cadrul sediului se vor purta, ca și până acum, măștile de protecție, pe tot parcursul șederii și sunt puse la dispoziție produse dezinfectante. Mai mult, la toate acțiunile care implică interacțiune cu oamenii, membrii PNL vor purta în permanență măștile de protecție.

 

În continuare, prioritatea noastră este sănătatea cetățenilor și vom respecta cu strictețe prevederile legale pentru a contribui la păstrarea unui mediu cât mai sigur pentru cei din jur. Suntem alături de toți cei care au nevoie în această perioadă de sprijinul nostru, al tuturor.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here