DECIZIE – Drusal: Încă n-avem un contract cu depozitul de la Tărpiu (jud. Bistrița-Năsăud), dar reluăm colectarea deșeurilor, în speranța că-l vom avea

2
386

COMUNICAT OFICIAL. În urma adresei nr. 22636/2370/643/04/10/2022 primită de la Consiliul Județean Maramureș, în care ni s-a comunicat că avem acceptul de depozitare a 1.000 tone de deșeuri municipale pe lună începând cu data de 06.10.2022 și până la data de 31.12.2022, din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, am luat legătura cu operatorul depozitului conform din cadrul CMID Tărpiu și le-am solicitat informațiile necesare pentru începerea colaborării în vederea depozitarii deșeurilor colectate de pa raza UAT-urilor situate in zona 1 a județului Maramureș.

 

Cu toate că telefonic ni s-a comunicat că vom primi informațiile cerute în cursul zilei de astăzi, 05.10.2022, la acest moment nu avem un contract semnat, deci încă nu avem condițiile legale îndeplinite pentru desfășurarea activității. Vă informăm că, totuși, începând de astăzi, 05.10.2022, reluăm activitatea de colectare și prelucrare a deșeurilor după programul zilnic deja stabilit, pe toată suprafața celor 31 de UAT-uri de pe raza zonei 1 a jud. Maramureș

 

Ținând cont de cantitatea de aprox. 4.000 de tone de deșeuri municipale pe care trebuie să o depozităm lunar, așteptăm acceptul pentru suplimentarea capacității de depozitare cu încă 3.000 tone/lună.

 

SC Drusal SA



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Vina de la începutul începutului o poarta domnul doctor economist Cătălin Cherecheș, a aruncat pisica moarta in curtea consiliului județean si acuma pozează in cel care rezolva situația gunoaielor din Baia Mare.
    Primăria Băii Mari si orașul in sine se afla in faliment tot datorita acestui „doctor” la ce datorii are de plătit către creditori.
    Stadionul, gara, autogara, centura de ocolire, bazinul de înot, ștrandul toate sunt praf in orașul asta, e plin de panseluțe si de rondouri de flori si cam atât.
    Direct din închisoare a ajuns in primărie datorita „seniorilor” si parveniților care o duc bine sub oblăduirea de aur a dl „doctor”.
    M-am uitat zilele trecute la niște poze cu primarul si „seniorii” sărbătoriți de ziua lor, e fals printre ei, nu da o ceapa degerata pe oamenii ăștia, dar sunt buni votanți.
    Ce sa mai spun ce regim dictatorial se afla in orașul asta si ce armata de cățeluși cu chipie care îi îndeplinesc toate ordinele mai are in „subordine” domnul „doctor”.
    Suntem model pentru toata lumea cum e Putin cu Rusia lui, fain am ajuns, ba ne mai si lăudam ca suntem tara Nato si membra a comunității europene, superb.
    Viitor de epoca de aur are tara, mă întreb oare nu mai e in stare tara asta sa dea un Țepeș, măcar unul mai micuț ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here