DECIZIE – Deși nu e televizat decât de televiziunea on-line a FRF, a fost schimbată data și ora de desfășurare a meciului din Cupă al Minaur Baia Mare

0
469

CUPA ROMÂNIEI. Deși nu va fi televizat decât de televiziunea on-line a FRF (FRF.tv), a fost schimbată data de desfășurare a meciului din Cupă al Minaur Baia Mare. Programat inițial miercuri, 28 septembrie, de la ora 16.30, partida băimărenilor cu singura echipă de Liga a IV-a rămasă în competiție, Axiopolis Cernavodă, care se va desfășura pe Stadionul Ideal din Cernavodă, a fost reprogramată pentru marți, 27 septembrie, de la ora 19.00. Pentru a putea viziona live meciul (transmisia este gratuită), e necesar să îți faci un cont pe siteul frf.tv.

 

Și în acest tur, meciurile se desfășoară într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul echipei de ligă inferioară, sau mai slab clasate sezonul trecut. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, au loc prelungiri şi, după caz, departajarea prin lovituri de la 11 metri.

 

Axiopolis Cernavodă este liderul Ligii a 4-a a județului Constanța, este antrenată de Petre Grigoraș și în turul III a eliminat, pe teren propriu, Unirea Constanța (Liga a II-a, locul 19 – penultimul), cu 3-1 (1-0). Minaur Baia Mare a ajuns în faza playoff după ce a eliminat în turul III CSM Satu Mare (echipă de Liga a III-a), cu 2-1 (1-0) la Satu Mare.

 

În această fază a Cupei României (turul IV național, redenumit faza play-off), se vor disputa 16 meciuri, acestea implicând 24 de echipe calificate din turul anterior (echipe din Ligile a II-a, a III-a și una, Axiopolis, din Liga a IV-a) şi 8 echipe din Liga 1 (cele mai interesante meciuri au fost selectate pentru transmisii live de posturile de televiziune DigiSport, PrimaSport, OrangeSport).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here