DECIZIE DEFINITIVĂ – Fostul golgheter al Minaur Baia Mare, francezul Pierre Yves Ragot, rămâne în arest până în 4 iulie pentru trafic de droguri

0
611
Pierre Yves Ragot

TRAFIC DE DROGURI. Fostul golgheter al Minaur Baia Mare, francezul Pierre Yves Ragot, rămâne în arest preventiv până în 4 iulie inclusiv, stare în care va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Decizia inițială, luat la propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov, a fost dispusă de magistrații Tribunalului Braşov, fiind contestată de Ragot.

 

Marți, 9 iunie 2020, contestația handbalistului acuzat de trafic de droguri de risc a fost judecată de Curtea de Apel Brașov, care a respins-o, menținând decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov. Sentința este definitivă.

 

Vă reamintim că francezul Pierre Yves Ragot (34 de ani), care a jucat pe postul de inter al echipei băimărene Minaur în perioada 2017-2018 (sezonul în care Minaur a revenit în Liga Națională) și pentru care a înscris 125 de goluri, a fost reținut în 4 iunie de procurorii DIICOT din Brașov, pentru că în locuința în care stătea în orașul Făgăraș a fost descoperită o cultură de cannabis, aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii indoor, un grinder şi un cântar electronic.

 

Ragot locuiește la Făgăraș împreună cu soția sa, românca Andreea Dan, cu care s-a căsătorit în Baia Mare, în ianuarie 2018 (ceremonia căsătoriei civile fiind făcută chiar de primarul Cătălin Cherecheș). Francezul a fost transferat la Minaur de la Dinamo (unde a jucat 3 sezoane, devenind campion al României), însă nu a fost păstrat decât un sezon, în pofida performanțelor bune, din cauza criteriilor FRH care impuneau maxmium doi străini în lot.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here