DECIZIE DE PRELUNGIRE – Expoziția „Ultimii dinozauri din Transilvania”, prezentată în Baia Mare, deschisă publicului până în 20 iunie

0
579

EXPOZIȚIE. Expoziția temporară „Ultimii dinozauri din Transilvania” poate fi văzută la Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” din Baia Mare până în 20 iunie 2021, în urma unei decizii de prelungire a duratei expunerii pentru publicul din Maramureș.

 

Expoziția cuprinde 63 de exponate (fosile unicat și reconstituiri) descoperite în întreaga Transilvanie, în mai mulți ani de cercetări paleontologice – de asemenea, din dorința de a recrea atmosfera din urmă cu 70 de milioane de ani, sunt prezentate și 4 mulaje în mărime naturală a 3 dinozauri și un pterosaur, care au populat „Insula Hațeg”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here