DECIZIE – Cotidianul Glasul Maramureșului și-a încetat apariția pe print, după 24 de ani: ziarul continuă în online

0
2674

GLASUL MARAMUREȘULUI. Cotidianul Glasul Maramureșului și-a încetat apariția pe print, după 24 de ani: ziarul își continuă activitatea în online. Primul număr al cotidianului Glasul Maramureșului a apărut la 10 martie 1997, iar ultimul număr a fost tipărit miercuri, 31 martie 2021.

 

Proprietarul ziarului, omul de afaceri Corin Cherecheș, a precizat pentru 2mnews că a luat decizia de sistarea a ediției print din cauza situației economice și pentru că “astăzi, în Maramureș, mai e loc pe piața print doar pentru ziarele aservite, serviciul de obediență fiind plătit exclusiv din bani publici”.

 

Pe piaţa media locală, “Glasul”, care a atins un vârf de tiraj de 12.000 de exemplare/zi, a semnat mai multe premiere, fiind primul ziar bicolor şi apoi primul ziar tipărit în policromie, primul cotidian care a editat un supliment cu programele TV şi primul cotidian în 16, 20, 24, 28 şi 32 de pagini.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here