DECIZIE – Cine sunt cei trei judecători desemnați să facă parte din BEJ Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

0
365

ALEGERI PARLAMENTARE. Vineri, 25 septembrie 2020, preşedintele Tribunalului Maramureş, Nicolae Stamate-Tămășan, a desemnat, prin tragere la sorţi, cei trei judecători care vor face parte din Biroul circumscripţiei electorale județene nr. 26 (BEJ) Maramureş înfiinţat pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, programate în 6 decembrie 2020.

 

În urma tragerii la sorţi, desfășurată în ședință publică, au fost desemnaţi să facă parte din BEJ Maramureș pentru alegerile parlamentare judecătorii Ileana Daniela Ardelean-Waltner, Alexandru Lucian Verdeș și Dorin Danci. Preşedintele Biroului electoral de circumscripţie şi locţiitorul acestuia vor fi aleşi prin vot secret de judecătorii desemnaţi, în 24 de ore de la desemnare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here