DECIZIE – CFR a suplimentat cu 10 zile circulația trenurilor spre litoral, inclusiv a celor din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
233

LITORAL. CFR Călători a anunțat că asigură până în 15 septembrie 2021 continuitatea călătoriei până la Mangalia prin asigurarea legăturii din Bucureşti Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Sighetu Marmaţiei și alte șase localități din țară. Inițial, programul estival Trenurile Soarelui 2021, prin care CFR asigura legături cu stațiunile de la Marea Neagră, erau programate până în 5/6 septembrie.

 

Conexiunea dintre Bucureşti şi Constanţa va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte 7 pe sens) şi 4 Regio (câte două pe sens). După 15 septembrie 2021, legătura cu Constanţa se va menţine atât cu trenuri directe (din Braşov, Iaşi/Suceava), cât şi prin trenurile cu schimbare în Bucureşti Nord dinspre marile oraşe din ţară.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here