DECIZIE – Cel mai mare angajator din Maramureș, Aramis Group, și-a reluat parțial activitatea: angajații poartă măști de protecție și viziere

0
6757

PRODUCȚIE CU PROTECȚIE. În urmă cu o săptămână, de luni, 27 aprilie, cel mai mare angajator din județul Maramureș, Aramis Group, și-a reluat parțial activitatea, impunând însă angajaților măsuri de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus (SARS-Cov-2) – Aramis Group, controlat de antreprenorii Vladimir Iacob (60%) și Marius Șelescu (40%), care are peste 5.000 de angajați și este cel mai mare producător și exportator de mobilă din România, a anunțat sistarea temporară a producției începând din 30 martie 2020.

 

Astfel, în perimetrul companiei, angajaților li se oferă mască de protecție, vizieră (pe care angajații au obligația de a o dezinfecta zilnic), termometre (pentru verificarea stării de sănătate), dezinfectant și săpun. Aceștia au obligația de purta echipamentul de protecție atât la locul de muncă, cât și în mijloacele de transport în comun puse la dispoziție de firmă, în cantină și în cabinetul medical.

 

De asemenea, la intrarea în mijlocul de transport în comun, la intrarea în incinta fabricii și a cantinei, anagajații au obligația de a-și dezinfecta talpa încălţămintei în tăvi cu clor și mâinile, cu dezinfectant.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here