DECIZIE – Cei implicați în cauze aflate pe rolul Tribunalului Maramureș vor fi anunțați prin e-mail ziua și ora la care are loc ședința de judecată

0
297

SIGURANȚĂ. Președintele Tribunalului Maramureş, judecător Nicolae Stamate-Tămășan, a anunțat oficial, într-un comunicat remis 2mnews, că începând din 15 mai 2020, după încetarea stării de urgență, pentru organizarea şedinţelor de judecată în condiţii de siguranţă deplină, justiţiabilili, avocaţilor, consilierilor juridici şi tuturor participanţilor implicaţi în soluţionarea dosarelor aflate pe rolul Tribunalului Maramureș vor fi anunțați prin e-mail data și ora la care a fost stabilită soluționarea cauzelor care îi implică.

 

Pentru punerea în aplicare a deciziei, cei implicați sunt rugați să comunice instanţei, în regim de urgenţă (cu indicarea obligatorie a numărului de dosar), datele de contact, respectiv: număr de telefon/fax, adresă e-mail, iar în măsura în care cel implicat apreciază ca oportun, o solicitare expresă de citare prin intermediul poştei electronice sau prin orice alt sistem de mesagerie electronică (în cauzele penale), respectiv prin poştă electronică sau prin alte mijloace ce asigură transmiterea textului actului şi confirmarea primirii acestuia (în cauzele civile).

 

Solicitarea vizează atât dosarele aflate în procedura scrisă, cât şi dosarele aflate în faza de judecată şi care au fost suspendate de drept. Comunicarea informaţiilor se poate face prin intermediul următoarelor adrese de e-mail şi numere de fax:

 

Secţia penală şi Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal:

E-mail: [email protected]

Fax: 0262.218.209

 

Secţia I civilă:

E-mail: [email protected]

Fax: 0262.211.299.

 

Prin această măsură, conducerea Tribunalului Maramureș vrea să se asigure că procedurile de citare vor fi îndeplinite în termen, iar şedinţele de judecată vor fi gestionate eficient în interesul tuturor celor implicaţi în activitatea de judecată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here