DECIZIE – Călin Bota: PNL Baia Mare susține toate proiectele de dezvoltare a orașului, cu amendamentul ca ele să fie dezbătute legal și transparent

0
328
Călin Bota

ADVERTORIAL POLITIC. Consilieri PNL Baia Mare vor susține toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 21 iulie care vizează dezvoltarea orașului și a infrastructurii de care au nevoie băimărenii pentru a beneficia de condiții de viață mai bune.

 

În urma reuniunii Biroului Permanent Local al PNL Baia Mare s-a decis ca reprezentanții partidului în Consiliul Local să susțină acele proiecte care vor duce la modernizarea și dezvoltarea orașului. Unul dintre aceste proiecte este  Centrul de gestionare a deșeurilor inerte și vegetale, proiect aflat în faza studiului de fezabilitate, un proiect necesar pentru implementarea unor soluții moderne de depozitarea a deșeurilor.

 

Consilierii liberali susțin de asemenea proiectele pentru realizarea , în parteneriat cu Consiliul Județean, a două pasaje importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și pentru fluidizarea traficului în zona Baia Mare. Este vorba de „Pasajul Clubul Văcarilor (Baia Mare-Recea)” și de „Pasajul Italsofa (Baia Mare-Groși)”. Cele două pasaje vor asigura fluidizarea traficului din aceste zone extrem de aglomerate la orele de vârf, iar pe viitor aceste două pasaje vor fi conectate la centura metropolitană, fiind puncte de legătură importante între municipiul Baia Mare și centura ocolitoare a orașului.

 

De asemenea, consilierii PNL vor susține și proiectul de rectificare bugetară a municipiului Baia Mare și cel care vizează aprobarea contractării unui împrumut de 100 de milioane de lei pentru realizarea unor investiții publice de interes local. Aceste proiecte care privesc investițiile ce urmează să fie făcute în Baia Mare vor fi monitorizate atent de consilierii locali PNL în vederea implementării lor la termenele și în condițiile prevăzute.

 

Președintele PNL Baia Mare, Călin Bota, a afirmat că: ,,PNL Baia Mare susține toate proiectele de dezvoltare a orașului, așa cum ne-am asumat încă de la începutul mandatului, cu amendamentul ca aceste proiecte să fie dezbătute legal și transparent în Consiliul Local Baia Mare. De asemenea, suntem atenți la modul în care sunt cheltuiți banii băimărenilor și vom monitoriza cu exigență proiectele pentru realizarea cărora ne vom împrumuta.

 

Consilierii liberali au susținut constant toate inițiativele locale care vizează dezvoltarea orașului, au venit cu amendamente la buget care asigură finanțarea unor proiecte de interes local și am avut permanent în vedere construirea unui oraș mai bun pentru băimăreni. Toată activitatea reprezentaților PNL în Consiliul Local este dedicată dezvoltării și modernizării orașului, astfel încât băimărenii să găsească aici, acasă, cele mai bune condiții de trai pentru ei și copiii lor,,.

 

Biroul de presă PNL Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here