DECIZIE – Brazilianca De Souza, a treia jucătoare de la Minaur care pleacă din sezonul viitor la Dunărea Brăila

0
281

ALT TRANSFER. După plecările de la Minaur Baia Mare deja oficializate prin contracte ale unor jucătoare (centrul Cristina Laslo la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, interul dreapta Jelena Lavko la HC Dunărea Brăila, extrema dreapta Asuka Fujita la SCM Râmnicu Vâlcea, interului stânga Alexandra Serverin la HC Dunărea Brăila), a fost oficializată și plecarea interului stânga Karoline De Souza (32 de ani), campioană mondială cu Brazilia în 2013.

 

De Souza, care a venit în anul 2020 la echipa băimăreană după ce a activat la  mai multe echipe din Ungaria, Austria și Danemarca (Siofok KC, Vaci NKSE, Mosonmagyarovari KC SE, Hypo Niederoesterreich, TTH Holstebro şi Nykobing Falster), este cea de-a treia jucătoare a echipei Minaur care pleacă după acest sezon la echipa din Brăila, după deja anunțatele Alexandra Severin și Jelena Lavko.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here