DECIZIE – Baia Mare, gazdă a turneului Final Four al Cupei României la handbal masculin: Minaur, Constanța, Suceava și CSM București luptă pentru trofeu

0
813

HANDBAL MASCULIN. Câștigătoarea Cupei României 2023 la handbal masculin va fi stabilită la Baia Mare, municipiul de reședință al Maramureșului fiind desemnată de Federația Română de Handbal gazdă a turneului Final Four (semifinalele și finala). În această fază a turneului s-au calificat echipele Minaur Baia Mare (după 37-27 cu HC Buzău) , CSM Constanța (după 34-32 cu Dinamo București, deținătoarea trofeului și campioana României), CSU din Suceava (după 44-27 cu Universitatea Craiova – singura echipă de liga a II-a calificată în sferturi) și CSM București (după 25-24, la Turda, cu AHC Potaissa).

 

Tragerea la sorți a semifinalelor va avea loc în 3 mai 2023, la ora 11.00. Semifinalele au loc în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare în zilele de 13 mai (semifinalele) și 14 mai 2023 (finala pentru locurile 3-4 și finala pentru trofeu). Ediția 2023 a Cupei României la handbal masculin este sponsorizată de firma vâlceană Annabella Fabrica de Conserve Râureni SA, societatea deținătoare a mărcii Râureni, controlată de familia Mutu (Dorina Mutu și Dan Constantin Mutu), care în 2021 a raportat o cifră de afaceri de peste 155 de milioane de lei și un profit net de peste 20,3 milioane de lei obținut cu 349 de angajați – produce anual peste 20.000 tone de dulceață, compot, sirop, murături, oțet și zacuscă.

 

* Foto (CSM Constanța – Minaur Baia Mare, februarie 2023): @CSM Constanța

 

Andrei TUDORAN, Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here