DECIZIE – Administrația din Fărcașa vrea să achiziționeze un teren pe care să construiască o sală de spectacole

0
2033

PLAN. Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, i-a convins pe consilierii locali să aprobe achiziția unui teren situat peste drum de Primărie (pe strada Independenței) pe care să construiască o sală de spectacole, o parcare și un părculeț. Terenul este în suprafață totală de aproape 1,15 hectare și i-a aparținut defunctului edil al comunei, Vasile Boloș, iar urmașii acestuia și-au exprimat intenția de a-l vinde.

 

Terenul, care cuprinde “și patru construcții” ar urma să fie achiziționat în etape, pentru început fiind vizată suprafața de 0,56 hectare pe care, edilul speră să o poată achiziționa cu 56.000 de euro (adică la un preț de aproximativ 10 euro/mp). Decizia oportunității achiziției terenului a devenit hotărâre în urma votului Consiliului Local Fărcașa.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here