DECIZIE – A doua școală din judeţul Maramureş închisă parţial din cauza gripei

0
834
Foto: oradesibiu.ro

OFICIAL. Conform centralizării de astăzi, 13 februarie 2020, privind unităţile de învăţământ închise integral/parţial, Ministerul Educației și Cercetării precizează că în județul Maramureș sunt două unități de învățământ închise parțial.

 

Ambele școli închise parțial sunt din Baia Mare, respectiv Şcoala Gimnazială „George Coșbuc” și Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga”. Ieri, 12 februarie, prefectul județului Maramureș, Nicolae Silviu Ungur, și directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Maramureș, dr. Rareș Pop, au precizat că cursurile școlare erau suspendate la o singură clasă de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din Baia Mare, decizia fiind luată la solicitarea conducerii unității de învățământ ca urmare a confirmării la trei elevi a gripei sezoniere, respectiv a absenteismului școlar din clasa I A.

 

Decizia suspendării cursurilor școlare la respectiva clasă, în perioada 12-14 februarie, a fost luată de conducerile Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și Direcției de Sănătate Publică Maramureș. De asemenea, directorul DSP Maramureș a precizat că luni, 17 februarie, la reluarea cursurilor pentru elevii din clasa I A de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, personalul medical va evalua starea de sănătate a elevilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here