DECES – A murit avocatul băimărean Octavian Cioltea – Bunicu’

1
5344
Octavian Gheorghe Cioltea (6 februarie 1950 - 16 februarie 2020)

TRIST. A murit avocatul Octavian Gheorghe Cioltea (6 februarie 1950 – 16 februarie 2020). În urmă cu 10 zile, Cioltea, numit de apropiați și Bunicu’ sau nea Tavi, a împlinit 70 de ani. Era președintele de onoare al clubului de old-boys FC Prietenia Baia Mare, pentru care a jucat 430 de meciuri și a înscris 133 de goluri (din anul 1995).

 

Absolvent al Facultății de Drept din București, Cioltea a fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș până în primăvara anului 1997, apoi intrând în avocatură (în Baroul Maramureș), transfer de care au beneficiat mai multe persoane cu notorietate din Maramureș care au figurat de-a lungul timpului ca acuzați pentru săvârșirea unor infracțiuni prevăzute în Codul penal.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Un profesionist al Justitiei romane! Poate si faptul ca a vazut ce a ajuns justitia in zilele noastre, i-a grabit sfarsitul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here