DEBUT – Tânărul rugbist Ovidiu Cojocaru (Ştiinţa Baia Mare) ar putea debuta, mâine, în prima reprezentativă a României

0
497
Ovidiu Cojocaru (foto: CSM Știința Baia Mare)

AMICAL. Tânărul rugbist Ovidiu Cojocaru (20 de ani), talonerul născut în Paşcani şi transferat în vara anului 2015 de la Cleopatra Mamaia la Ştiinţa Baia Mare, ar putea debuta în prima reprezentativă a României (locul 16 în clasamentul World Rugby) mâine, în amicalul pe care „Stejarii” îl dispută cu Brazilia.

 

Antrenorul naţionalei noastre, galezul Lynn Howells, a anunţat că în primul 15 vor fi trei jucători de la vicecampioana CSM Ştiinţa Baia Mare (Johannes Van Heerden, Luke Samoa şi Sione Fakaosilea), iar Cojocaru va fi pe banca de rezerve, ca şi alt component al echipei băimărene, Constantin Pristaviţă.

 

Meciul test cu Brazilia (locul 29 în clasamentul World Rugby), primul din istoria celor două naţionale, va avea loc sâmbătă, de la ora 19, pe Stadionul Naţional ”Arcul de Triumf” din Bucureşti şi va fi televizat în direct de Dolce Sport.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here