DEBUT CU VICTORIE – Minaur începe în forță play-off-ul și spulberă acasă Lotus Băile Felix

0
531

PLAY-OFF – LIGA A III-A. Sâmbătă, 2 aprilie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, cel aflat în pericol de prăbușire și a cărui stare a fost „reabilitată” cu bannere de municipalitate, în prima etapă a play-off-ului, liderul Seriei a 10-a, Minaur Baia Mare, a învins categoric, cu 4-0 (2-0), CS Lotus Băile Felix (fosta CSC Sânmartin).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Simion, Oiță, Jucan, Lazăr, Donca (cpt.), Gneba, Ciocan, Chinde, Petre și Gondiu. Meciul, disputat pe o vreme care aduce mai degrabă a toamnă decât a primăvară, a fost la discreția gazdelor, cu un lot net superior valoric echipei din comuna bihoreană Sâmartin, calificată în play-off în ultima etapă, în urma unui frățesc rezultat de egalitate obținut pe terenul conjudețenei CAO. Practic, băimărenii au întâlnit aceeași echipă pe care în urmă cu trei săptămâni au învins-o în deplasare (cu 4-2), în sezonul regular.

 

În meciul condus de la centru de ieșeanul Gabriel Mihuleac, pentru băimăreni au înscris Gondiu (o dublă în prima repriză, min. 12 și min. 18), Petre (min. 66) și Stanciu (min. 79). În celălalt meci al etapei, CAO – ACS FC Someşul Dej: 2-0. Minaur rămâne pe locul 1 cu 45 de puncte (în play-off cele 4 echipe au intrat cu punctele dobândite în sezonul regular), urmată de CAO cu 42 de puncte, ACS FC Someşul Dej cu 35 de puncte și Lotus Băile Felix cu 29 de puncte.

 

În etapa următoare a play-off-ului, în 9 aprilie, Minaur joacă tot la Baia Mare, cu CAO 1910, un meci important pentru calificarea de pe primul loc în prima etapă a barajului de promovare.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here