DATE OFICIALE – La ce procent de vaccinare a ajuns județul Maramureș

0
893

CAMPANIA DE VACCINARE. Din 27 decembrie 2020 (când în județul Maramureș s-a făcut primul vaccin) și până în 10 mai 2021 au fost vaccinate 157.781 persoane. Raportul vaccinaților se calculează la numărul total al populației, în Maramureș acest număr este de 522.432 de persoane (comunicat de INS, calculele oficiale se fac în baza sa, deși populația oficială a județului este de sub 517.000 de persoane, iar populația reală este și mai redusă).

 

Conform datelor oficiale de mai sus, procentul exact al persoanelor vaccinate în Maramureș (cel puțin cu o doză de vaccin) este în acest moment de 30,20%.

 

Din totalul persoanelor vaccinate în județul Maramureș, 88.036 de persoane sunt vaccinate cu prima doză, iar 69.745 sunt vaccinate și cu rapelul. De asemenea, din totalul persoanelor vaccinate în județul Maramureș, aproape 90% s-au imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here