DARURI DE NUNTĂ – Este mai rentabil să fii pesedist decât pemepist: Zetea a strâns 153.000 de euro la nuntă, iar Moldovan „doar” 80.000 de euro

2
1734
George Moldovan, Gabriel Zetea

SĂRACII ȘEFI BOGAȚI. În sfârșit, a devenit publică suma strânsă de șefii administrației județului Maramureș la nunți. În octombrie 2019, atât pesedistul Gabriel Valer Zetea (președintele Consiliului Județean Maramureș), cât și pemepistul George “Johnny” Moldovan (vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș) și-au făcut nunțile, prilej de întregire considerabilă a bunăstării personale.

 

În variantă pe repede înainte, că ăsta nu-i cancan, pesedistul susține că a primit dar de nuntă suma de 729.000 de lei (echivalentul a 153.357 de euro), cu puțin mai mult decât șeful PMP Lucian Morar, primarul din Ulmeni (care în noiembrie 2017, și el aflat la a doua nuntă, a strâns 150.000 de euro la nunta din 7 locații și cu peste 3.000 de invitați) – cu sublinierea suplimentară, că la nunta pesedistului au fost „doar” 800 de invitați, adică de peste trei ori mai puțini, dar decalajul numeric a fost suplinit de dărnicie.

 

Rămânând la actualitate, tot anul trecut, tot în octombrie, s-a căsătorit (tot a doua oară) și locotenentul lui Morar, verișorul său “Johnny” Moldovan, vicepreședinte la CJ Maramureș și secretar general PMP Maramureș. O nuntă cu peste 700 de invitați și un dar de nuntă care a totalizat 80.000 de euro, conform propriilor declarații.

 

Concluzia e clară: e mai rentabil să fii pesedist decât pemepist. Nunțile astea sunt și prilej de a legifera creșterile financiare substanțiale personale. De exemplu, ca oricărui pesedist sărac și atât de preocupat de nevoile poporului votac și pesedistului Zetea i-a mai crescut averea, omul cumpărându-și din toată sărăcia lui încă două terenuri (de peste 5.500 de metri pătrați) și mai deschizându-și încă trei noi conturi bancare (în care a pus la dospit peste 100.000 de euro, pentru zile negre).

 

Sigur, nici astăzi n-a explicat pesedistul Zetea cine i-a plătit avionul privat care i-a adus la nunta din Oncești pe fostul prim-ministru Viorica Dăncilă, pe actualul său șef politic Marcel Ciolacu, pe Lia Olguța Vasilescu, pe Doina Pană, pe Eugen Teodorovici şi pe alți pesediști de frunte, oameni simpli, care se gândesc cu tristețe la popor, cum să facă să fie bine și să nu fie rău, dar care, nu poate nimeni să explice cum ei se îmbogățesc deși lucrează doar în sistemul bugetar, în timp ce poporul sărăcește muncind pe brânci.

 

Pe lângă avionul pe care Zetea susține (fără să demonstreze cu nimic) că l-a plătit din buzunarul lui, probabil tot din buzunarul lui i-a plătit pe Loredana Groza, Aurel Tămaş și Dinu Iancu Sălăjanu, sau pe chef Nicolai Tand, pentru că obrazul subțire de pesedist cu cheltuială mare se ține.

 

În fine, atât am vrut să vă anunț: în țara asta e atât de rentabil să mimezi că-ți pasă de popor! Și, oricum, e mai rentabil să fii pesedist decât pemepist. QED.

 

Și, da, să nu uităm, Darie, Zetea, care s-a aliat cu pesedistul în simțire Cătălin Cherecheș sacrificându-și partidul în interesul personal, vrea să fie șef al Consiliului Județean Maramureș și pentru viitorii 4 ani. Pentru că urmează alegerile locale, singurele din istoria PSD Maramureș în care partidul nu are candidat la funcția de primar în municipiul reședință de județ, singurele în care nu candidează sub sigla partidului, ca și cum le-ar fi rușine, încercând să-i mai prostească o dată pe maramureșeni…

 

Vile de piatră! (cum se zice, la banii lor).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Asa si eu am facut nunta acum 14 ani de 18.000 euro,si am incasat 14 .000, deci 4000 in minus si am masina acum ,de 50.000, casa mai mare ca si a lor nevasta poarta aur evreiesc,am dat 30.000 pe excursii ,de-a lungul anilor si nu am fost in politica si nici nu am contracte cu statul dar am afaceri si sunt mai destept ca si ei ,am pornit de la 3 lei

  2. cu ce sa se laude Zetea la nevasta, ca tot e mic, curaj, scoala, caracter. cu bani si o functie de carton. altceva nici nu are cum sa faca. Moldovan, modest de tot, Morar sub orice critica. sute de oameni la nunti si caruta de bani e masura lor de manelisti.
    lautari si euro. salutare natiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here