DANS SPORTIV – Șapte perechi de sportivi de la Prodance 2000 Baia Mare, la Campionatul Național de Clase

0
315

COMPETIȚIE. Școala de dans Prodance 2000 participă în perioada 29-30 septembrie la Campionatul Național de Clase cu șapte perechi de sportivi de performanță. Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile, 29-30 se ptembrie 2018, la Sala Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca.

 

Sportivii de la Prodance 2000 vor participa la următoarele categorii de concurs: o pereche la Hobby 6-9 ani, două perechi la categoria D 12-13 ani, trei perechi la categoria C 14-15 ani Standard si Latino și o pereche la categoria B 14-15 ani Standard și Latino.

 

Campionatul Național de Clase al României este una dintre cele mai importante competiții de dans sportiv din țară, alături de Campionatul Național de Dans Sportiv al României, la care participă cele mai bine pregătite perechi de sportivi din toată țara. În acest an sunt înscriși sportivi în 63 de categorii de concurs. La ediția precedentă, sportivii de la Prodance au obținut cinci medalii (din care un titlu de campion, la clasa D 19-34 Latino, prin perechea Zoltan Bagosi şi Dorina Fărcaş – în foto) și trei calificări în semifinale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here