DANS SPORTIV – RUS-TEAM Baia Mare s-a întors cu o salbă de medalii de la Ardud

0
467
RUS-TEAM Baia Mare

PALMARES BOGAT. Două medalii de aur, una de argint și poziționări apropiate podiumului – acesta este bilanțul clubului de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare, ca urmare a participării la Concursul Naţional de Dans Sportiv CUPA CETATE ARDUD.

 
Evenimentul a avut loc în 25 martie, la Ardud, și a fost organizat de clubul de dans sportiv „Dans Club `92” Satu Mare, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Ardud, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

 
Cele trei perechi ale clubului RUS-TEAM Baia Mare participante la concurs au reușit să câștige nu doar admirația celor prezenți, traduse prin ropotele de aplauze din partea publicului, ci și să aducă note de top din partea arbitrilor, o binemeritată răsplată pentru efortul și talentul care au definit prestația tinerilor dansatori băimăreni.

 
Iată perechile și rezultatele meritorii obținute de către acestea:

 
Piscoran Marc și Temian Maia – loc 1 la clasa E Mixt și Open Standard (6-11 ani), respectiv poziție secundă la Open Latino (6-11 ani) ;

 
Pop Rareș și Szilagyi Iulia – poziția 4 la categoria Hobby Mixt (10-11 ani);

 
Mesaroș Luca și Nistor Bianca – loc 7, Hobby Mixt (10-11 ani).

 
În prezent, tinerii dansatori împreună cu antrenorul lor, domnul Alexandru Rusu, se pregătesc intens pentru următorul concurs, Cupa Clujului, care se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie în orașul de pe Someș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here