DANS SPORTIV – O medalie de aur și una de argint la Concursul Național ”Cupa Mirona” din Reghin, pentru sportivii de la Prodance 2000

0
165

COMPETIȚIE. Sportivii de la Școala de dans Prodance 2000 au obținut o medalie de aur, o medalie de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona”, desfășurat în weekendul trecut în Reghin. Perechea formată din Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos (în foto mic) au reușit rezultate excelente și de această dată, obținând medalia de aur la categoria Open Latino 12-15 ani și medalia de argint la categoria Open Standard 12-15 ani.

 

De asemenea, calificări în finalele concursului au obținut perechile David Soponar cu Izabella Bartha la categoria Precompetițional 3 Dansuri 4-7 ani și Erik Nagy cu Erika Keresztesi la categoria Precompetitional 2 Dansuri 8-9 ani, ambele perechi au fost la un pas de podium clasându-se pe locul 4. În sferturile concursului s-a calificat perechea formată din Robert Vlășan cu Giulia Strîmb la categoria Hobby 10-11 ani.

 

Următorul concurs la care vor participa sportivii de la Școala de dans Prodance 2000 este ”Cupa Potaissa”, care se va desfășura în 1 Decembrie la Turda.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here