CUPA ROMÂNIEI – Explorări Baia Mare, eliminată de Steaua București în optimile de finală

0
197

VOLEI MASCULIN. Explorări Știința Baia Mare a pierdut joi, 28 ianuarie 2020, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, meciul din optimile Cupei Românei disputat împotriva echipei CSA Steaua Bucureşti. Bucureștenii s-au impus în minimum de seturi, cu 3-0, însă fiecare set a fost extrem de disputat (25-21, 25-19, 30-28).

 

De la băimăreni s-a remarcat, din nou, Marius Cheagă (cu 21 de puncte realizate – cele mai multe dintre toți jucătorii care au evoluat în acest meci), iar echipa bucureșteană a punctat cel mai mult prin Ciprian Matei (20 puncte), Marius Iftime (10 p) şi Robert Vologa (10).

 

În sferturile de finală ale competiției s-au calificat CSA Steaua București, CSS CNE LAPI SCM Zalău, CSU Braşov, Ştiinţa Bucureşti, Arcada Galaţi, SCM U Craiova, Unirea Dej și Dinamo București. Și meciurile din sferturile Cupei României la volei masculin se desfășoară tot în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here