CUPA ROMÂNIEI – Decizie: Minaur joacă miercuri la prânz, la Baia Mare, al doilea meci cu o echipă de Liga I

0
2292

DECIZIE. FRF a anunțat programul etapei a 2-a a grupelor Cupei României. Minaur Baia Mare (Liga a II-a) va juca miercuri, 9 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, cu AFC Hermannstadt (Liga I). Echipa băimăreană face parte din Grupa D, alături de 4 echipe de Liga I (Chindia Târgovişte, AFC Hermannstadt, Universitatea Craiova și ACS Campionii FC Argeș) și o echipă de Liga a III-a (CS Ocna Mureș).

 

Conform regulamentului, fiecare echipă joacă doar 3 meciuri (Minaur a jucat cu FC Argeși și va mai juca împotriva echipelor FC Hermannstadt, la Baia Mare, și CS Ocna Mureş, în deplasare). Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală (din acea fază partidele se dispută într-o singură manșă eliminatorie).

 

Iată rezultatele și marcatorii primei etape din Grupa D:

  • CS Ocna Mureş (Liga III-a) – Chindia Târgovişte (Liga I): 1-0 (1-0), a marcat Alexandru Giurgiu (min. 33 – 11 metri);
  • AFC Hermannstadt (Liga I) – Universitatea Craiova (Liga I): 0-2 (0-1), au marcat / Bogdan Vătăjelu (min. 12), Valerică Găman (min. 89 – 11 metri);
  • CS Minaur Baia Mare (Liga II-a) – ACS Campionii FC Argeș (Liga I): 0-0 (0-0).

 

Minaur Baia Mare (locul 14 în Liga a II-a) a ajuns în faza grupelor Cupei României după ce a eliminat în turul III CSM Satu Mare (echipă de Liga a III-a), cu 2-1 (1-0) la Satu Mare, și în turul IV Șoimii Axiopolis Cernavodă (Liga a IV-a), cu 4-5 (1-3, 4-4), după prelungiri.

 

AFC Hermannstadt, care a intrat direct în această fază a competiției, ocupă locul 5 în Liga I cu 26 de puncte după 15 meciuri (7 victorii, 5 egaluri și 3 înfrîngeri – golaveraj 19-13). În etapa precedentă a Ligii I, a învins în deplasare, cu 0-2, CS Mioveni.

 

Deținătoarea trofeului este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here