CUPA ROMÂNIEI – 8 echipe din comune maramureșene intră în faza județeană a competiției

0
363

FOTBAL – ELIMINATORIU. Fotbalul maramureșean va intra în sezonul 2021-2022 în competiții oficiale prin cele 8 echipe de Liga a V-a înscrise în etapa 1 județeană a Cupei României, meciurile urmând să se dispute duminică, 30 mai.

 

În această fază a competiției, AJF Maramureș a precizat că s-au înscris echipele de Liga a V-a: Gloria Culcea, Speranța Cernești, AS Mireșu Mare, PHP Iadăra, Viitorul Gârdani, Gloria Sălsig, Unirea Săsar și CF Lăpușul Românesc (oficiali AJF Maramureș au menționat, pentru 2mnews, că a mai dorit să se înscrie și Măgura Coaș, dar fiind 9 echipe, și fiind cea mai slab clasată în ultima ediție de campionat disputată, nu a fost luată în calcul).

 

Cert este că până în 19 iulie AJF Maramureș trebuie să-și desemneze reprezentanta județului (din Liga a V-a sau Liga a IV-a, după etapele preliminare județene), startul fazei I naționale a Cupei României ediția 2021-2022 urmând să aibă loc, conform FRF, în 28 iulie 2021.

 

Iată programul Cupei României: faza I – 28 iulie, faza a II-a – 11 august, faza a III-a – 25 august, faza a IV-a – 8 septembrie, faza optimilor – 27 octombrie, faza sferturilor – 1 decembrie, faza semifinalelor – 20 aprilie 2022 / manșa tur și 11 mai 2022 / manșa retur, iar finala pe 19 mai 2022).

 

* Foto: @ CS Unirea Săsar

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here