CUM VA FI VREMEA – Vreme oscilantă în Maramureș, temperaturile din timpul zilei scad cu 7 grade Celsius

0
291

PROGNOZĂ METEO. În Maramureș, vremea va intra într-un proces de răcire, care va determina scăderea temperaturilor diurne de la valori de 24-25 de grade Celsius, la începutul acestei săptămâni, la 17-18 grade Celsius între 29 septembrie și 3 octombrie, conform prognozei anunțată de Agenția Națională de Meteorologie.

 

Marți, 28 septembrie, sunt anunțate în Maramureș temperaturi de 19-22 grade Celsius în cursul zilei, iar noaptea de 8-11 grade Celsius. Începând din 4 octombrie, în Maramureș va urma o ușoară încălzire, în 5-6 octombrie valorile medii pe timpul zilei fiind prognozate la 21 de grade Celsius, după care urmează o nouă răcire a vremii, până în 10 octombrie.

 

În această săptămână și în cea următoare (4-10 octombrie), la început se vor înregistra temperaturi nocturne de 12 grade Celsius, însă treptat acestea vor scădea, iar în jurul datei de 3 octombrie temepratura pe timpul nopților va avea valorile de 5-6 grade Celsius.

 

După ploile de la începutul săptămânii în curs, probabilitatea pentru pentru ploi slabe, pe arii restrânse, va fi mai ridicată pe 29 septembrie și 7 octombrie. În zonele montane, acest început de săptămână și până în 3 octombrie aduce temperaturi de până la 8 grade Celsius în timpul zilei, în cursul nopților aceasta scăzând între 7 grade Celsius și 1 grad Celsius. Din 5 octombrie vremea se încălzește și la munte, cu temperaturi în timpul zilei de 10-13 grade Celsius și minime pe timpul nopților de 3-5 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here