CUM SE FACE – Cine va câștiga peste 13 milioane de lei pentru asfaltarea a 11 kilometri de drumuri secundare în satul Lăpușel

1
1221
Octavian Pavel, Marcel Zoicaș

CONTRACT DE 13 MILIOANE DE LEI – RECEA. Administrația publică locală din comuna maramureșeană Recea, controlată de edilul Octavian Pavel (PSD), a semnat un contract în valoare de peste 13 milioane de lei (exact: 13.363.700 lei, sumă care include TVA) pentru execuția lucrărilor de modernizare a 11,17 kilometri de drumuri secundare în satul Lăpușel.

 

Contractul a fost semnat la 2 noiembrie 2023 cu firma Construrom SA, controlată de Vasile Marcel Zoicaș, finul primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș (PSD). Strategia de atribuire a fost îngreunată de faptul că au fost depuse 4 oferte, așa că 3 au fost eliminate (una a fost declarată de comisia de licitație inacceptabilă, iar două au fost declarate neconforme) și una (cea a Construrom, firește) a fost declarată admisibilă și câștigătoare.

 

Proiectul prevede modernizarea străzilor secundare din Lăpușel cu structură rutieră elastică cu strat de uzură din mixturi asfaltice și cuprinde străzile Primăverii, Eroilor, Viilor, Beci, Nucului, Rozelor, Trandafirilor, 22 Decembrie, Avram Iancu, Stejarului, Salciei, Ghioceilor, Morii, Crinilor, Teiului și Gării.

 

* Foto: @Octavian Pavel FB

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here