CSM ȘTIINȚA BAIA MARE – Meciurile de rugby, prevăzute să înceapă în această lună, au fost amânate din nou

0
106

RUGBY. În urmă cu puține momente, Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby (FRF) a decis să amâne reluarea competiţiilor interne, prevăzute pentru luna iulie, din cauza prelungirii stării de alertă, “situaţie în care nu există un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale”.

 

Decizia amână, pe termen neprecizat (“în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi a măsurilor care vor fi luate de autorităţi”), toate competiţiile rezervate seniorilor: Campionatul National de Rugby 7, Cupa României și SuperLiga CEC Bank (acestea fiind inițial programate a fi reluate în iulie și august).

 

* Foto: CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here