CROS – Concurs de alergare montană pe traseele turistice din Parcul Național Munții Rodnei

0
308

EVENIMENT SPORTIV. În perioada 18-19 septembrie 2021, Asociația Club Sportiv Ultra Life în colaborare cu Serviciul Public Salvamont Maramureș organizează prima ediție a competiției sportive “Rodnei Ultra. Odiseea”, concurs de alergare montană înscris în International Trail Running Association.

 

Cele patru probe ale competiției se vor desfășura pe traseele turistice din Parcul Național Munții Rodnei, pe o lungime cumulată de peste 120 de kilometri. Atât zona de start, cât și cea de finish vor fi amenajate la Complexul Turistic Alpina Blazna, comuna Sant (jud. Bistrița Năsăud).

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here