CRONICĂ DE MECI – Minaur Baia Mare se impune în debutul noii ediții a Ligii a III-a, pe terenul nou-promovatei Șomcuta Mare

0
441

LIGA A III-A. În meciul de debut în Liga a III-a, nou-promovata Progresul Șomcuta Mare a pierdut, pe teren propriu, cu 1-3 (0-2), partida disputată împotriva conjudețenei Minaur Baia Mare. Meciul a fost tranșat în prima repriză, când băimărenii, care încearcă să-și revină după dezamăgirea cauzată de ratarea promovării în Liga a II-a, au înscris de două ori, prin Ciprian Stanciu (min. 15) și Vasile Pop (min. 38, din lovitură liberă, la vinclu – golul meciului).

 

În cea de-a doua repriză, Minaur își majorează avantajul de pe tabela de marcaj după transformarea unui penalty de același Vasile Pop (min. 61). Șomcuta Mare reușește primul gol din acest sezon în minutul 71, prin Nemeș, după o eroare a portarului Alex Gudea.

 

În primul meci oficial ca antrenor al nou-promovatei Progresul Șomcuta Mare, Cristian Bogdan (fost antrenor al FC Minerul Baia Mare, iar în ultima perioadă la AJF Maramureș), care l-a înlocuit pe Mircea Dan (și pentru că Bogdan deține licența UEFA B), a început meciul în următorul 11: Lovasz – Illeș, Tutuța, Lang, Negreanu, Lazăr, Vultur, Balmoș, Vlad Pop, Bușică, Cătălin Răduneață Pop

 

Dorin Toma a început partida cu echipa: Gudea – Paul, Prunescu, Tînc, Szekely, Berindea, Vasile Pop, Nistor, Donca, Minteuan, Stanciu. După prima etapă, echipa băimăreană ocupă locul 2 în Seria a 10-a, la egalitate de puncte și golaveraj cu liderul CSM Satu Mare (care a dispus, pe teren propriu de Unu Fotbal Club Gloria cu 4-2, locul 3 fiind ocupat de Someşul Dej, care a întrecut acasă Luceafărul Oradea cu 2-0, cele trei echipe fiind singurele din serie care au acumulat 3 puncte în urma unei victorii la două goluri diferență).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here