CRONICĂ DE MECI – Fotbal Comuna Recea termină la egalitate, acasă, cu Craiova 1948 și are 4 puncte după 6 meciuri

0
455

FOTBAL. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a întâlnit sâmbătă, 3 octombrie, în etapa a 6-a, pe stadionul Recea Central, U. Craiova 1948. Înaintea etapei, U Craiova 1948 SA era liderul Ligii, cu 13 puncte, iar Fotbal Comuna Recea era pe locul 20 (penultimul), cu 3 puncte.

 

Antrenorul maramureșenilor, Nae Constantin, a început meciul, arbitrat la centru de Marius Omuț din Satu Mare, cu următorul 11: Bota (cpt.) – Jucan, Bakmaz, Oita, Ispas – Maries, Romario, Szecui, Micas – Luboya – Coman.

 

Craiova a fost susținută de câteva zeci de fani, care s-au postat în spatele porții echipei favorite. Oltenii au deschis scorul la jumătatea primei reprize, dintr-un penalty marcat de Claudiu Bălan, în urma unui fault comis de Bakmaz asupra sa, la limita careului de 16 metri.

 

Maramureșenii revin în joc, dar cei care marchează sunt tot oaspeții, prin fundașul-căpitan Gugu, dar arbitrul anulează golul pentru un presupus henț. În minutele de prelungire ale primei reprize, maramureșenii restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj, prin Marius Coman, după un corner perfect bătut de Rus. După primele 45 de minute, 1-1.

 

În minutul 49, Recea trece pentru prima oară în avantaj, în urma unui contratac purtat de Coman și Arsene Luboya, ultimul fiind marcatorul celui de-al doilea gol al maramureșenilor. Craiovenii egalează repede, după doar 9 minute, printr-o lovitură liberă de la 22 de metri, imparabil executată de Marian Anghelina. Tot oltenii înscriu și al cincilea gol al partidei, prin Valentin Munteanu, în urma unei pase magistrale date de Raicea, peste fundașii echipei gazdă.

 

Nae Constantin face două schimbări, introducându-i în joc pe Marius Potcoavă și Alin Văsălie, iar după doar 1 minut, Romario Rus, nemarcat în care, aduce egalarea din nou. Acesta avea să fie și ultimul gol al meciului, încheiat 3-3 (1-1). Practic, Recea a câștigat 4 puncte cu primele două echipe din clasament, favoritele la promovarea în Liga Națională.

 

* Foto generic: ACS Fotbal Comuna Recea

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here