CRONICĂ DE MECI – Fotbal Comuna Recea a pierdut acasă, cu 3-4, meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

0
413

LIGA A II-A. ACS Fotbal Comuna Recea, singura reprezentată a județului Maramureș în Liga a II-a, a pierdut acasă, cu 3-4 (1-2), meciul cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a III-a. Este cea de-a treia înfrângere a echipei maramureșene, situată acum pe ultimul loc al Ligii a II-a.

 

Echipa maramureșeană, antrenată de Ciprian Danciu și Ovidiu Mic, au început meciul arbitrat la centru de Szabolcs Kovacs (Carei) cu următorul 11: Bota (cpt) – Lihet, Cordos, Urs, Ispas – Szecui, Micaș, Brata, Lung – Luboya – Coman. Viitorul Pandurii, antrenați din acest sezon de Flavius Stoican, au intrat în teren cu echipa: Bodea – Ciul, Băican, Copaci, Dragu – Prejmerean, Chiorean (cpt.), Șerbănescu, Cioiu – Gîrbiță, Paraschiv.

 

Meciul a fost unul disputat, cu 7 goluri marcate. Recea a deschis scorul chiar în primul minut de joc, prin Marius Coman, dar Pandurii au egalat rapid, în minutul 8, din 11 metri, prin Andrei Dragu, trecând în avantaj în minutul 27, după o centrare a lui Ciul fructificată din careu de Daniel Paraschiv, 2-1 fiind scorul cu care s-a încheiat prima repriză.

 

La pauză, antrenorul Danciu îi introduce în joc pe Alexandru Mărieș și Adrian Balha (în locul lui Brata și Luboya) – mutări inspirate, cei doi având în repriza a doua ocazii importante, Balha fructificând una dintre acestea -, dar cei care marchează sunt tot elevii lui Stoican, prin Gîrbiță, din al doilea penalty acordat oaspeților, în urma unui fault la Paraschiv.

 

Mijlocașul Adrian Micaș reaprinde speranța, reducând din handicapul de pe tabela de marcaj în minutul 66, dar speranța primului rezultat pozitiv pentru nou-promovata maramureșeană se stinge spre final, în minutul 84 Andrei Șebănescu marcând printr-un șut din afara careului. La scurt timp, Adrian Balha înscrie pentru Recea, dar meciul se încheie cu 3-4 (1-2) pentru gorjeni, și cu dezamăgirea din tabăra maramureșenilor de a rămâne în așteptarea primului punct în cea de-a doua divizie națională.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here