CRIMĂ CONJUGALĂ – Maria Morar (46 de ani) din Sârbi, arestată preventiv 30 de zile pentru uciderea prin înjunghiere a concubinului ei

0
539

SÂRBI (COM. FĂRCAȘA). Maria Morar (46 de ani) din satul Sârbi (com. Fărcașa) reţinută de poliţişti pentru 24 de ore în noaptea de sâmbătă, 19 noiembrie 2022, fiind bănuită de înjunghierea concubinului ei în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile (până în 19 decembrie 2022), judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş admițând propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş

 

Femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor în condiţiile violenţei de familie. Conform probelor obținute în timpul cercetării, sâmbătă seara, în jurul orei 21.45, “aflându-se împreună cu victima (concubinul său) în locuinţa comună, în cadrul unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpata i-ar fi aplicat acesteia două lovituri cu un cuţit în zona toracică stângă, cauzându-i leziuni care au dus la decesul victimei”.

 

Hotărârea Tribunalului Maramureş nu este definitvă și poate fi contestată în 48 de ore de la pronunţare, a precizat conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice, judecător Mădălina Elena Cupșa.

 

* Foto generică

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here