CRIMĂ – A fost ucisă o elevă de 18 ani de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare: procurorii au un suspect cercetat pentru omor

0
12061
Foto: presasm.ro

SUSPECT REȚINUT. Carmen Andreea Tătăran (18 ani), elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Baia Mare, originară din Pomi (jud. Satu Mare), a fost ucisă joi, 5 martie, și îngropată între Doroloț și Atea, în județul Satu Mare, de un tânăr în vârstă de 21 de ani. Tânărul a fost prins și reținut duminică, 8 martie, în Vama Petea, în timp ce încerca să treacă frontiera.

 

Dispariția tinerei a fost reclamată vineri, 6 martie, la Poliția Baia Mare (eleva locuia în chirie într-o garsonieră de pe strada Vlad Țepeș din oraș), de părinți. Procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş îl cercetează pe suspectul reținut în Vama Petea pentru omor, după ce inițial au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here